Ελλάδα

Μολφέτας:«Χρειαζόμαστε την νίκη»

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, απόρροια των δύο τελευταίων συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ηρακλή το Σάββατο στην Περιβόλα.
Στόχος των μελανόλευκων και στο ραντεβού αυτό, είναι να τριτώσει το καλό και να γίνει ίσως το πιο καίριο βήμα στο δρόμο της απευθείας αποφυγής του υποβιβασμού.

«Εντάξει, το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλη είναι πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, όμως κι εμείς είμαστε ο Απόλλωνας και ειδικά στην έδρα μας μπορούμε τα πάντα.

Μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους χωρίς ήττα στην Περιβόλα και να σωθεί όμορφα κι ωραία η ομάδα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να βγάλουμε μια μεγάλη ενέργεια στο παρκέ.

Θα χρειαστεί φυσικά και τεράστια αμυντική προσπάθεια, γιατί από κει ξεκινάνε τα πάντα και απέναντι σε μια επιθετικογενή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής, θα κληθούμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και διαβασμένοι στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο με τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Δελέγκου», σχολίασε με νόημα ο μελανόλευκος αρχηγός Γιάννης Μολφέτας.

 
matchnews.gr

Most Popular

To Top