Ακαδημίες

Μια νίκη και μια ήττα για τις Κ-17

k-17Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις δύο ομάδες Κ-17 του Ηρακλή, οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μακαεδονίας.

Η ομάδα του ειδικού ομίλου κέρδισε εκτός έδρας στο γήπεδο της παραλίας Περαίας τον ΠΑΟΝΕ με 5-0, με γκολ που πέτυχαν οι Γκερόν Τότσκα(3΄,10΄,35΄), Χαράλαμπος Ιακωβίδης(30΄) και Γιώργος Τσαμπαλής(45΄).

Ο προπονητής Λευτέρης Τσακίρης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κόκκαλης, Αλμπάνης, Αναγνώστου, Σαμανίδης(70΄ Μυλωνάς), Κριτσιάνης, Μυλωνίδης(60΄ Καλδάρας), Γουνόπουλος(65΄ Χαραλαμπίδης0, Ιακωβίδης(60΄ Δέδας), Τότσκα(50΄ Δάσκος), Τσιαμπαλής(55΄ Τουλάκης), Θεοδοσίου(40΄ Καραπαναγιωτίδης).

Ο αγώνας με την ομάδα των Νέων Επιβατών ήταν ο τελευταίος της κανονικής περιόδου και επειδή ο Ηρακλής τερμάτισε στην πρώτη τετράδα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα  πλει-οφ, τα οποία θα αρχίσουν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του β΄ ομίλου ηττήθηκε απο τον Μέντεκα Καλαμαριάς με 2-1, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Χορτατζήδων, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στα πλει-οφ, αφου θα πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσαλουκίδης ξεκινησε τον αγώνα με τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος,Λατινόπουλος, Αβραμίδης, Μπαλατσιός, Φουτσιτζής, Μπουζούκας, Σαββίδης, Βουλγαράκης, Γιουμίδης, Αγγέλου και Μακρόπουλος.Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Νικολούδης, Μπίτσιος και Αλεξάκης.Το γκολ του Ηρακλή πέτυχε ο Νάσος Νικολούδης.

Most Popular

To Top