Μάκης Ιωαννίδης

Με τον Ηρακλή μην τα βάζετε !

Όταν το Φθινόπωρο παρουσιάστηκε η φετινή φανέλα του Ηρακλή, σε αυτή υπήρχαν τα τρία αστέρια που συμβολίζουν τους υποβιβασμούς της ομάδας στα χαρτιά.

Είναι παγκόσμιο ρεκόρ μια ομάδα τρεις φορές να υποβιβάζεται στα χαρτιά και πολύ περισσότερο για λόγους που στην συνέχεια αναιρέθηκαν και δεν ίσχυσαν για άλλες ομάδες. Τότε ορισμένοι χαρακτήριζαν γραφικούς τους ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά πολύ σύντομα διαπίστωσαν ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Ο Ημίθεος ξεκίνησε φέτος μια προσπάθεια και πάλι από τα χαμηλά γιατί εκεί τον οδήγησαν και κατάφερε κάτι που είναι κόντρα στους ποδοσφαιρικούς νόμους, από την στιγμή που η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή.

Τώρα προσπαθούν να φράξουν τον δρόμο με το πρόσχημα ότι δεν έχει το δικαίωμα να προβιβαστεί, αλλά πλέον γελάει ο κόσμος. Μια ομάδα που θα έπρεπε να επιβραβευτεί για την προσπάθεια που έκανε το πετυχημένο εγχείρημα της, προσπαθούν να την στήσουν στον τοίχο.

Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει και να αποτυπωθεί σε πλεονέκτημα του Ημίθεου, γιατί θα συσπειρώσει τον κόσμο. Θα τον αφυπνίσει και θα αποτελέσει το ρόπαλο για την μάχη των πλέι οφ. Θα είναι και η απαρχή για την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει για την παρουσίαση της στην Φούτμπολ Λίγκ.

Υ.Γ. Δεν είναι μονό ο Αρης Παλαιοχωρίου που κινεί τις διαδικασίες άλλα όπως φαίνεται και στον θεσσαλικό κάμπο δείχνουν μια παρόμοια τάση. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά ήταν προβλέψιμα και τα περίμεναν στον Ηρακλή.

Most Popular

To Top