Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με ποια κριτήρια επιλέχτηκαν οι παίκτες

Πάτησαν Μίκρα οι κυανόλευκοι

Τους λόγους για τους οποίους απέκτησε  τους ποδοσφαιριστές εξληγησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθως και για τα κριτήρια που υπήρξαν για τους νεαρούς παίκτες .

Ποιο είναι το μοτό της επιλογής των παικτών που ήρθαν φέτος;

«Θέλουμε παίκτες νικητές. Πάνω σε αυτό το μότο διαλέξαμε τους παίκτες με προσωπικότητα λόγω και της αδειοδότησης. Πιστεύουμε σε αυτό το ρόστερ ότι έχει το μέταλλο και το στόχο του νικητή».

Μπορούν να αντέξουν την πίεση της φανέλας;

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες της πίεσης έγιναν και οι επιλογές των παικτών που ήρθαν. Να μπορούν να ανταπεξέλθουν στη φανέλα που φορούν».

Έχουν τη στόφα του νικητή;

«Πρέπει να το έχει μέσα του. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αυτό πιστεύω ότι έχουν οι παίκτες που ήρθαν στο ρόστερ μας».

Από την εικόνα των τερματοφυλάκων είστε ικανοποιημένος;

«Δεν ανησυχώ καθόλου με τους τερματοφύλακες. Με αυτό που μου έχουν δείξει δεν ανησυχώ».

Επιλέξατε ότι καλύτερο πιστεύατε πως υπάρχει στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των κάτω των 24 ετών;

«Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί που να έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και στην κατηγορία αλλά κάναμε όσο το δυνατό περισσότερο προσεκτικά τις επιλογές μας».

Οι μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα του Ηρακλή;

«Όποιους παίκτες θέλαμε τους πήραμε. Περόνε, Ρομάνο Μπαρτολίνι τους πήραμε. Άλλοι επέλεξαν να πάνε αλλού αλλά τους περισσότερους τους αποκτήσαμε. Αν υπήρχε αδειοδότηση θα είχαμε πάρει το Ζόρο και το Λίνο που είχαμε συζητήσει και ήμασταν κοντά για να συμφωνήσουμε. Πάντα μέσα στο μπάτζετ που έχει υπολογιστεί και είναι 100.000 ευρώ λιγότερα από το περσινά. Πιστεύω ότι πήραμε καλούς και πολλούς παίκτες».

Θέλατε κι άλλους παίκτες που δεν ήρθαν τελικά;

«Το ότι θέλαμε το Ρουγκάλα από την αρχή ήταν γνωστό. Η καθυστέρηση της συμφωνίας είχε να κάνει με τον παίκτη που περίμενε μια πρόταση από το εξωτερικό όπως και έγινε».

Ποιος ήταν το σκεπτικό για τους τριες παίκτες άνω των 24 ετών;

«Τους τρις παίκτες που θα παίρναμε άνω των 24 ετών θέλαμε να είναι πάνω στον άξονα. Αν άλλαζε ο κανονισμός θα το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα αλλά οι παίκτες όπως είναι λογικό δεν περίμεναν».

Είναι συμπτωματική η επιλογή τριών Αργεντίνων ποδοσφαιριστών;

«Περιμένω από τους υπόλοιπους έμπειρους να παρασύρουν και τους υπόλοιπους νεαρούς που έχουμε στο ρόστερ. Δεν είναι συμπτωματικό που είναι τρις αργεντινοί. Διαθέτουν την κουλτούρα, το πάθος του νικητή και παίζουν για τους τρις βαθμούς σε κάθε αγώνα».

Most Popular

To Top