Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με κόσμο τα Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο

images_playersfoot_kaftatzogleio

Ολοκληρώθηκε  η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (07/02, 15:00), μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το “παρών” έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής του Α.Τ Λευκού Πύργου, καθώς και οι εκπρόσωποι της Δ.Ε.Α.Β και της Superleague.
Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής, ενώ δεν παρέστη κάποιος εκπρόσωπος από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ωστόσο, οι Ηπειρώτες απέστειλαν σχετικό έγγραφο, με το οποίο γνωστοποίησαν ότι δεν επιθυμούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους (αφού δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση), αλλά ζήτησαν να ανοίξει μία συγκεκριμένη θύρα στο Στάδιο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τυχόν μεμονωμένοι οπαδοί τους.
Η ΠΑΕ Ηρακλής έδειξε άμεσα καλή διάθεση, με δεδομένο ότι και οι οπαδοί της ομάδας μας ταξίδεψαν και στις 2 φετινές αναμετρήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων (πρωτάθλημα-κύπελλο), και διεμήνυσε ότι σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι αιτηθούν να εξυπηρετηθούν οι μεμονωμένοι φίλαθλοί τους, και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Επόπτη των μέτρων, θα διαθέσει θύρα με εκδοτήριο.

Most Popular

To Top