Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μαθητής και ποδοσφαιριστής 18 ετών

zambazisΤο να είσαι ποδοσφαιριστής δεν είναι και εύκολη υπόθεση πολύ περισσότερο όταν θα πρέπει να σπουδάσεις ταυτόχρονα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Μανωλη Ζαμπάζη που είναι υποχρεωμένος να προπονείται και ταυτόχρονα να ολοκληρώνει τις σπουδές του.

Ο Ζαμπάζης  θα γίνει τον Απρίλιο 18 χρονών και οι υποχρεώσεις του στο σχολείο συνεχίζονται. Είναι αναγκασμένος όταν η ομάδα έχει πρωινή προπόνηση να χάνει κάποιες ώρες από τα μαθήματα του , ενώ προσπαθεί να είναι συνεπής στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

Για να έρθει στον Ηρακλή απαρνήθηκε υποτροφία από κολλέγιο  του Καναδά, αφού το όνειρο του είναι να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στον Ηρακλή.  Διεθνής με τις μικρές  εθνικές ομάδες του Καναδά, θα μπορούσε να παραμείνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να έχει περισσότερα μπόνους. Ωστόσο θέλει  να πετύχει τον στόχο του και περιμένει την ευκαιρία που θα του δοθεί από τον προπονητή . Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε φιλικές αναμετρήσεις των «κυανόλευκων»  αλλά συμμετέχει και στις υποχρεώσεις της ομάδα των Νέων. Τα δείγματα που έδωσε για την ηλικία του είναι θετικά και θα φανεί από το πλήρωμα του χρόνου να θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Most Popular

To Top