Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Λετιέρι : « Θέλει να μείνει ο Περόνε»

perone4Πολύ πιθανή φαντάζει η παραμονή του Εμμανουέλ Περόνε στον Ηρακλή. Με βάση τα δεδομένου που διαμορφώθηκαν ο Αργεντινός που φαίνονταν να είναι παρελθόν από την ομάδα , αναμένεται να παραμείνει και στην επόμενη σεζόν.

Όπως έχει αναφέρει η «Α» με την αποχώρηση του Απόστολου Βέλλιου από την ομάδα , αφήνει τον Ηρακλή χωρίς σέντερ φορ , καθώς ο Λουκίνας είναι τραυματίας και θα επιστρέφει στις αρχές Σεπτέμβριου.

Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα και από την στιγμή που βρέθηκε η φόρμουλα στον οικονομικό τομέα , φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα του και κάνει διακοπές και περιμένει να μάθει αν τελικά θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην περίπτωση του. Ο εκπρόσωπος του Γκαμπριέλ Λεττιέρι μίλησε στην «Α» για τις προοπτικές που υπάρχουν λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Περόνε θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή  και νομίζω ότι υπάρχουν οι συνθήκες. Ήδη έχουμε  συμφωνήσει για τα χρήματα που οφείλονταν. Νομίζω ότι ο Ηρακλής είναι η καλύτερη επιλογή για τον Περόνε , αλλά και ο Περόνε μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην νέα σεζόν, έχοντας έναν πιο ενεργό ρόλο»

Συνεχίζοντας ο Αργεντινός μάνατζερ συμπλήρωσε : « Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες κλείσει θετικά, από την στιγμή που θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας».

Most Popular

To Top