Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κυρίαρχος ο Ηρακλής»

videos_adamouΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου και μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την δουλειά που γίνεται στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι από τον Ηρακλή και από το 60’ και μετά θύμισε την ομάδα της εποχής μου με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και τις αλλαγές. Ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Ηρακλής, με πολλές ευκαιρίες και ο κόσμος ζητωκραύγαζε όπως παλιά. Παίξαμε με μια ομάδα που μας οδήγησε εδώ, αποδώσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και όλα αυτά χάρις τον πρόεδρο, τον προπονητή αλλά και τον κόσμο. Όσον αφορά τα δύο πανό απλά οι φίλαθλοι ήθελαν να δώσουν το μήνυμα πως έρχονται».

Για το συστατικό της επιτυχία του Ηρακλή:

«Όλα ξεκινάν από την ψυχική ηρεμία, μετά είναι η επιλογή του προπονητή που ξέρει την ομάδα και έχει κάνει θαυμάσιες επιλογές όπως αυτή του Κυριακίδη που μαζί με τον Σαραμαντά ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Για την δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου πως θα νικήσει μέσα στην Τρίπολη:

«Το πιστεύει ο Νίκος και το έχει περάσει και στα παιδιά. Όταν πετυχαίνει ένας προπονητής πρέπει να του δίνουμε τα εύσημα. Η ομάδα είναι σφιχτή, δύσκολα δέχεται γκολ και όλοι αμύνονται και επιτίθονται. Ο Ηρακλής έχει παίξει με 3 ομάδες από την Σούπερ Λιγκ και τις κοίταξε στα μάτια».

Για το αν προτιμάει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο:

«Δεν το συζητάμε καν ο στόχος είναι η άνοδος. Το κύπελλο θα το βρει πολλές φορές μπροστά του ο Ηρακλής. Πρέπει να ανέβουν οι μεγάλες ομάδες για να βλέπουμε και ένα σοβαρό πρωτάθλημα».

Για τον Περόνε:

« Έχει μια ηλικία, παίζει όλα τα παιχνίδια και είναι μεγάλο βαρόμετρο στην ομάδα. Εγώ αν ήμουν αντίπαλος προπονητής θα βασιζόμουν στο πως θα κλείσω τον Περόνε. Είμαι ευχαριστημένος από αυτόν τον ποδοσφαιριστή, έχει δώσει αρκετά και θα δώσει και άλλα».

Για τον Ρομάνο:

« Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία που βρισκόμαστε».

Για τον κόσμο του Ηρακλή:

«Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν πάντα παρών παρά το γεγονός πως έπεσε ο Ηρακλής. Για ακόμα μια φορά υπήρχε πολύ κόσμος, μεγάλη κερκίδα και δεν έγινε το παραμικρό. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν τους φιλάθλους να νιώθουν όμορφα και να ακολουθούν και την ομάδα».

Most Popular

To Top