Πόλο

Κοινό αίτημα ομάδων της Θεσσαλονίκης

poloΣε κοινό αίτημα προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με επιστολές τους προχώρησαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα λάβουν μέρος στη Γ’ Φάση των Εφήβων προκειμένου να διοργανωθεί όμιλος στην πόλη και με τους τρεις πρώτους της Β’ Φάσης (ΠΑΟΚ, Μακεδονικός, ΠΑΣ Φοίβος).

Οι ομάδες της πόλης επιθυμούν κάτι τέτοιο να γίνει με την προσθήκη του Ηρακλή (δεύτερος) και κάποιας ακόμη δεύτερης ομάδας προκειμένου να αποφύγουν σημαντικά έξοδα. Βάσει της λογικής που ακολουθεί φέτος η ΚΟΕ σε κάθε όμιλο κανονικά θα κληρωθούν δύο ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στη Β’ Φάση. Αυτό όμως θα βγάλει μία ομάδα της Θεσσαλονίκης (ή και δύο εάν ο ΝΟ Χίου αποφασιστεί να παίξει στη Θεσσαλονίκη αντί της Αθήνας) εκτός της πόλης και θα επιβαρύνει σημαντικά τους γονείς.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από τη Γ Φάση του πρωταθλήματος για οικονομικούς λόγους αποχώρησε η ΝΕ Λάρισας.

Οι ομάδες της Γ’ Φάσης

Ολυμπιακός, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιώνιος, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΝΟ Χίου, Εθνικός, Ηλυσιακός , ΠΑΣ Φοίβος, ΚΕ Κοζάνης , ΠΑΟΚ, Ηρακλής , Μακεδονικός, Πύρρος Ιωαννίνων, ΝΕ Λάρισας (αποχώρησε), Παναθηναϊκός, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών , ΝΟ Χαν

Most Popular

To Top