Μπάσκετ

Καρβέλας: «Ο Ηρακλής θα πετύχει τον στόχο του ενωμένος»

Ο εκτελεστικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ηρακλής 2017, Δημήτρης Καρβέλας, έδωσε τις δικές του ευχές για το 2019 και εξέφρασε την βεβαιότητα του πως οι «κυανόλευκοι» θα πετύχουν τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο του Ηρακλή, στους φιλάθλους μας, στους φίλους μας, σε όσους αγαπούν και στηρίζουν αυτό το μεγάλο σωματείο, Χρόνια Πολλά και πάντα Υγεία. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πάμε την ομάδα μας ψηλά, αυτή είναι η κοινή μας επιθυμία, διοίκησης, παικτών, προπονητών, στελεχών και κόσμου.

Είμαι βέβαιος πως η κοινή αυτή «μάχη» σε όλα τα μέτωπα, που δίνουμε καθημερινά όλοι μαζί, θα έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Η ομάδα μας είναι από τις κορυφαίες του χώρου, αν όχι η κορυφαία βάσει αποτελεσμάτων, οι παίκτες μας και οι προπονητές μας έμπειροι και συνάμα γεμάτοι ικανότητες και ταλέντο και ο κόσμος μας ανυπέρβλητος.

Όλοι μαζί, λοιπόν, θα ανεβάσουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει και όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό. Καλή Χρονιά σε όλους και ραντεβού στα γήπεδα του μπάσκετ, όπου παίζει η ομάδα μα».

Most Popular

To Top