Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καράβια χάνονται…βαρκούλες αρμενίζουν

papathanasakis

Οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική εξέλιξη που να προδικάζει ότι μπορεί σύντομα να αλλάξουν τα δεδομένα. Η τελευταία τοποθέτηση που υπήρξε από την πλευρά του Σπύρου Παπαθανασάκη είναι ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και θα προσπαθήσει να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του.

Ο κόσμος περιμένει να μάθει πως η ομάδα μπορεί να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δείχνει ότι αναζητεί τον τρόπο απεμπλοκής του από τον Ηρακλή.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ο Σπύρος Παπαθανασάκης σκέφτεται σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Ηρακλή να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου και να αναζητήσει άλλη ομάδα για να την αναλάβει !

Για αυτό τον λόγο θέλει να είναι ξεκάθαρος από οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν εξαιτίας της παρουσίας του στον Ημίθεο , ώστε να ‘έχει την δυνατότητα να πάρει άλλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Είναι κάτι που το έχει εκφράσει γιατί θέλει να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το δικό του πλάνο. Μια σκέψη που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αλλά δείχνει ότι είναι σε μια μπερδεμένος, γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει πως λειτουργούν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ήδη έχει αναζητήσει ομάδα από μικρότερη κατηγορία ώστε να είναι έτοιμος να συνεχίσει την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει να είναι  στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και με τις επαφές και τις συζητήσεις που πραγματοποιεί αναζητεί την λύση. Από τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και από την δική του μεριά δεν είναι και αυτός θετικός.

Όπως μεταφέρει θέλει να βρει την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή και τον ίδιο και για αυτό δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην τελική μορφή συμφωνίας με τους συνομιλητές του.

Most Popular

To Top