Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κακαγιάννης: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει οπαδούς φαινόμενo»!

kakagiannis3

 

 

Ο Γιάννης Κακαγιάννης βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του Ηρακλή στη νικηφόρα πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες και την τεχνική αυτή την επιτυχία.

Δεν παρέλειψε όμως όταν του δόθηκε η ευκαιρία να «σφάξει» με το γάντι τον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας, Γιώργο Μποροβήλο.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής μίλησε στον «ARENA 89.4» για την εμπειρία του αυτή τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Κάποια στιγμή βρεθήκαμε με τον κ. Μποροβήλο, χαιρετηθήκαμε τυπικά, του έδωσα συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας του και απάντησε και αυτός ευγενέστατα ότι ο Ηρακλής κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος, ενώ παραδέχτηκε πως πρέπει η ομάδας μας να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Δεν έχασα εκεί εγώ την ευκαιρία… και πολύ ευγενικά του είπα, ναι, έχετε δίκιο, μόνο που συντελέσατε και εσείς σε αυτό….» Όσο για το αν υπήρξε απάντηση εκείνος τόνισε: «Όχι φυσικά, ευγενέστατα απλά σηκώθηκε και έφυγε και δεν τον είδα μετά καθόλου».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κακαγιάννης αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους του Ηρακλή: «Αυτό όμως που είδα εγώ αυτές τις δυο μέρες που ήμουν με την ομάδα, οφείλεται στον προπονητή, μια ομάδα δεμένη σαν γροθιά και αυτό που με εντυπωσίασε μετά τα πανηγύρια, ήταν ότι κυλούσαν όλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δηλαδή, ήδη τα παιδιά προσανατολίζονται στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Όταν ρωτήθηκε για τις υποχρεώσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Καναδά απάντησε: «Γνωρίζω προσωπικά ότι ο μεγαλομέτοχος δουλεύει πάνω σε αυτό το θέμα και κοιτάει να απελευθερωθεί πάνω σε κάποιες υποχρεώσεις που έχει και να ξοδεύει πολύ πιο περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Ζει και αναπνέει στο πως θα έρθει πιο δυνατός πίσω στην κατηγορία ο Ηρακλής και σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω πως το τέλος θα τα καταφέρουμε, αλλά σε αυτήν την νέα προσπάθεια θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου».

Στο τέλος μίλησε για την καρδιά των φιλάθλων του Ηρακλή χαρακτηρίζοντάς τους ως φαινόμενα: «Είπε κάποιος ότι να είσαι οπαδός του Ηρακλή, ίσως να είναι φαινόμενο. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η φράση μου αυτή, γιατί όταν ζεις τόσες αδικίες, τόσο κυνηγητό και παραμένεις στις επάλξεις να υποστηρίζεις αυτή την ομάδα, καταντάει να είναι φαινόμενο ότι ακόμα ο Ηρακλής με τόσο κυνηγητό, εξακολουθεί να έχει αυτή την απήχηση στη Θεσσαλονίκη και γενικά στο πανελλήνιο».

 

 

Most Popular

To Top