Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ντένις Επστάιν, ο οποίος αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στην Ελλάδα και πλέον ασχολείται με την προπονητή και μίλησε για τα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας, το δέσιμο με τον Ηρακλή, αλλά και τον τρόπο που αποχώρησε από τον σύλλογο.
«Είμαι προπονητής και παράλληλα τεχνικός διευθυντής στην Μπάλινγκεν. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο. Είμαι στο χώρο από τεσσάρων ετών και δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Πέρασα οκτώ χρόνια στην Ελλάδα και είναι μέσα στους στόχους μου να δουλέψω στην χώρα σας ως προπονητής. Διατηρώ επαφές με ομάδες και δεν αποκλείω να γίνω κάποια στιγμή προπονητής στην Ελλάδα. Διατηρώ επαφή με τον Ηρακλή, όπως και με τον Πανουργιά της Λαμίας που όποτε έρχεται στη Γερμανία συναντιόμαστε.
Η καλύτερη και πιο παραγωγική μου χρονιά ήταν όταν αγωνιζόμουν στην Κέρκυρα, όπου σε μία σεζόν αν δεν κάνω λάθος πέτυχα 12 με 13 γκολ. Δεν μπορώ να ξεχάσω το πέρασμά μου από τον Ηρακλή όπου ανδρώθηκα και απέκτησα μεγάλη εμπειρία. Ο Ηρακλής είναι πάντα στο μυαλό μου. Ωστόσο, δεν έφυγα από τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο λόγω των ανθρώπων που ήταν γύρω από τον Αντώνη Ρέμο που δεν ήθελαν το καλό του και της ομάδας.
Όμως να τονίσω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μου πρόσφερε ο Ηρακλής. Με προκαλεί μεγάλη στεναχώρια το γεγονός ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία, όπως κι άλλες ομάδες που δεν βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία όπως η Καβάλα, η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος. Εγώ από τη θητεία μου στην Ελλάδα κρατάω τις καλές στιγμές και τα μεγάλα παιχνίδια που έπαιξα και ειδικά με τον Ηρακλή και τα ντέρμπι όπου στο γήπεδο είχε 20.000 κόσμο».
Για τις διαφορές Ελλάδα-Γερμανία και πώς μας βλέπουν εκεί ως ποδοσφαιρική χώρα:
‘’Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο χώρες είναι το πάθος και η τρέλα των οπαδών. Εκεί μπορεί να δεις έναν φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου να στηρίζει και παράλληλα την Ντόρτμουντ. Αντίθετα, στην Ελλάδα αν είσαι Ηρακλής, είσαι για πάντα Ηρακλής και δεν γίνεται να συμπαθείς και να υποστηρίζεις άλλον σύλλογο. Υπάρχει διαφορετική κουλτούρα μεταξύ των δύο χωρών.