Ποδόσφαιρο

«Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός»(vid)

Ο ισπανός τεχνικός του Ηρακλη, αναφέρθηκε για την νίκη της ομάδας του και την συνέχεια της σεζόν τονίζοντας

«Είδα ότι οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή. Είχαμε ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλει πάνω από όλα να παλεύουμε για τη φανέλα, με νύχια και με δόντια. Είναι δύσκολο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα χτίστηκε για να επιτρέψει στη Σούπερλιγκ και τώρα είναι στη μέση της βαθμολογίας. Βήμα βήμα, όμως, θα εμφανιστεί μια ομάδα που θα μας αρέσει».

Για την ψυχολογία της ομάδας του: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είδα στο ημίχρονο κατεβασμένα κεφάλια, όταν μας ισοφάρισε ο Εργοτέλης. Είναι δύσκολη η κατηγορία, δεν κερδίζεις εύκολα τίποτα. Δεν παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Μας βοηθάει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Κάποιες φορές κάνεις μεγάλη προσπάθεια και δεν κερδίζεις. Αυτό που θέλω είναι να δίνουν τη ψυχή τους οι παίκτες. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και τον εαυτό μας. Να γίνουμε ομάδα-οικογένεια».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη: «Ήταν τελικός το σημερινό παιχνίδι όπως για μένα είναι και το επόμενο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες. Γι αυτό και το πανηγύρισα σαν μια μεγάλη νίκη. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν υπάρχει απλό παιχνίδι. Αν θες να πετύχεις το στόχο σου, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπεις σαν τελικό»

Most Popular

To Top