Πόλο

Ιστορική συνάντηση βετεράνων του Ηρακλή στις 5/4!

POLOΣτις 5 Απριλίου θα γεμίσει… θύμησες η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης! Το ανδρικό τμήμα πόλο του Ηρακλή θα ξεχειλίσει από αναμνήσεις κι εμπειρίες παικτών, που πλέον έχουν φθάσει και τα «50 και βάλε», αλλά δεν ξέχασαν ποτέ τις χαρές και τις σπουδαίες εμπειρίες που βίωσαν με το σκουφάκι του «Γηραιού» στο κεφάλι.

Με πρωτοβουλία του «Σουηδού» πλέον (διαμένει τους περισσότερους μήνες στην Στοκχόλμη) Χριστόδουλου Μαρίνου και του νυν κόουτς του Ηρακλή, Χρήστου Μαντζουρίδη, ξεκίνησε ένα… σαφάρι αναζήτησης παλιών παικτών που τίμησαν την ομάδα προκειμένου να συναντηθούν όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη και να μιλάνε για ώρες, ώρες πολλές. Το πληκτρολόγιο πήρε… φωτιά και το Facebook έπαιξε σημαντικό ρόλο…

Η ιστορική συνάντηση για το τμήμα θα γίνει σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 5 Απριλίου και μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν ο προπονητής των επιτυχιών για τους «κυανόλευκους», Τάσος Δούμπας, ο Νίκος Βενετόπουλος κι οι περισσότεροι από τους παρακάτω παίκτες, που φαίνονται στις φωτογραφίες που φιλοξενούμε.

 

Most Popular

To Top