Μπάσκετ

Θυμηδία στο Ιβανώφειο – Διαμαρτυρία με… 41 βολές

Στον Ηρακλή διάβασαν με θυμηδία την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ερμή Αγιάς που κέρδισε… 41 βολές μέσα στο Ιβανώφειο ενώ ήταν πίσω στο σκορ και όμως διαμαρτύρεται. Δεν θέλησαν να εκδώσουν ανακοίνωση απάντησης μετά από τη χθεσινή νίκη με 96-87 στο Ιβανώφειο, αποτέλεσμα που εξασφαλίζει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, παρά τα όσα διάβασαν τους εξέπληξαν. Δε θέλουν όμως να δώσουν συνέχεια και να δημιουργήσουν μια κόντρα με μια ομάδα που εκτιμούν και που προφανώς λειτουργεί υπό το καθεστώς απειρίας…

Και δεν το έκαναν, παρά το ότι εντυπωσιάστηκαν απ’ τα παράπονα μιας ομάδας που διαμαρτύρεται ενώ είχαν οι παίκτες της είχαν «κατασκηνώσει» στη γραμμή των βολών, που όπως λένε θα έπρεπε να δεχθεί ακόμη περισσότερες τεχνικές ποινές για τη συμπεριφορά παικτών και πάγκου, έχοντας αρκετές προειδοποιήσεις από τους διαιτητές, και που στο κάτω-κάτω εγκαλεί έναν διαιτητή (σ.σ. Μπήτη) που στον πρώτο γύρο με τις αποφάσεις του «βοήθησε» στη διαμόρφωση ενός άδικου για τον Ηρακλή αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής έχει περισσότερα παράπονα από τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα, αλλά δε θέλει να μπει, όπως έλεγαν κύκλοι της ΚΑΕ, σε μια τετοια διαδικασία προκειμένου να μην διαταραχθεί η ηρεμία στην ομάδα και η σχέση με τους Θεσσαλούς και ενώ πλησιάζει ένας ακόμη κρίσιμος αγώνας, αυτός με τον Ιπποκράτη Κω.

Most Popular

To Top