Βόλει

«Θα φτάσουμε ψηλά»

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης θα είναι το νέο πρόσωπο του Ηρακλή για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 28χρονος βολεϊμπολίστας που είναι και χειρουργός ορθοπεδικός ξεκίνησε τη σεζόν στη Ροδίων Άθλησις αλλά στην αρχή του χρόνου αποχώρησε και επέστρεψε για δεύτερη φορά στον Ηρακλή.
Την πρώτη φορά που αγωνίστηκε στον Ηρακλή ήταν τη σεζόν 2008-09 στην εφηβική ομάδα και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2015-16 και η τρίτη φορά είναι εφέτος.

Ο Μαυροβουνιώτης σε δηλώσεις στο volleyleague.gr είπε: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια και στην ομάδα που έχω αγωνιστεί άλλες δύο φορες. Ο Ηρακλής έχει παράδοση στο βόλεϊ και πολύ βαριά φανέλα. Εχει αρκετά καλή ομάδα και αδικείται από τη βαθμολογική θέση που έχει. Μπορεί να φτάσει ψηλά, το πιστεύω και για αυτό είμαι εδώ».

Για την προετοιμασία που έκανε: «Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, πολύ προπόνηση και είναι θέμα χρόνου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια. Ο Ηρακλής είναι ομάδα υψηλής δυναμικής και το γεγονός ότι έχασε τέσσερα συνεχόμενα τάι μπρέικ έπαιξε καθοριστικό ρόλο».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Στόχος μας είναι να νικήσουμε όλα αυτά τα ματς στον Β΄γύρο και μάλιστα με τρίποντα και κυρίως να κάνουμε και πάλι την ομάδα αήττητη στην έδρα της. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Volley League. Είναι διαφορετική πρόκληση για κάθε αθλητή. Θεωρώ τον αγώνα με τον Εθνικό κομβικό. Εφόσον το νικησουμε θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, θα ανέβουμε βαθμολογικά και θα τονωθεί η ψυχολογία».

Most Popular

To Top