Βόλει

«Θα τα δωσουμε όλα»

Ο Ηρακλής επέστρεψε εφέτος στα ευρωπαϊκά κύπελλα έξι χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία. Μόνο μία φορά έχει παίξει «χρυσό» σετ και αυτό ήταν και πάλι στη Μίκρα αλλά δεν τα είχε καταφέρει στον «εμφύλιο» με την Ε.Α.Πατρών στα προημιτελικά του CEV Cup. Oι δύο μονομάχοι τοτε είχαν από μία νίκη στην έδρα τους 3-1 σετ και η ΕΑΠ πήρε το «χρυσό» σετ 15-11.

Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε απόψε και ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Το γεγονός πως μέχρι το βράδυ της Τετάρτης έχουν προπωληθεί 800 εισιτήρια έχει «ντοπάρει» ψυχολογικά τους αθλητές που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους και τους φίλους του βόλεϊ που αναμένεται να γεμίσουν το γυμναστήριο της Μίκρας.

«Είμαστε καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η Μπενφίκα είναι μία πολύ καλή ομάδα με αθλητές που έχουν εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν στην πίεση. Πάμε χωρίς άγχος και πίεση να παίξουμε ελεύθερα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από τον πρώτο αγώνα και να τα δώσουμε όλα. Προετοιμαστήκαμε καλά και μας ενθουσιάζει η ιδέα της γεμάτης Μίκρας», είπε ο Γιάννης Ορφανός.

Most Popular

To Top