Ποδόσφαιρο

«θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Στάμου και αναφέρθηκε στη νίκη του Ημίθεου επί του ΑΟΧ Κισσαμικού αλλά και στην πορεία της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη νίκη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού: «Την ψάχναμε πολύ καιρό αυτή τη νίκη, θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά το νέο έτος. Ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο».

 

Για την πραγματική εικόνα του Ηρακλή: «Φέτος η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το Πρωτάθλημα, όμως, η ομάδα έχει δυνατότητες. Το θέμα είναι να βρούμε μια σταθερότητα, να κάνουμε ένα σερί νικών που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι να βρούμε τον δρόμο μας».

 

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να κερδίσει την άνοδο: «Ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ότι έχει χαθεί κάτι. Πάντα πρέπει να ελπίζεις και να κοιτάς μπροστά. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, όμως, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσε κάτι. Θα παλέψουμε ως το τέλος και τον Μάιο θα γίνει το ταμείο. Ξέρουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι να το παλέψουμε ως το τέλος».

 

Για την παρουσία του Μανουέλ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή: «Κάθε προπονητής έχει να δώσει κάτι δικό του. Τον κ. Ρόκα τον είχα ως προπονητή στον Πλατανιά, αγαπάει το ποδόσφαιρο, είναι παθιασμένος, έχει όρεξη να δουλέψει και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει».

 

Για τους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές: «Ξέρω ορισμένα από τα παιδιά, είναι έμπειροι από την κατηγορία και μπορούν να βοηθήσουν. Θα τους βοηθήσουμε κι εμείς να μπουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας και εκτιμώ ότι θα βοηθήσουν».

Most Popular

To Top