Ποδόσφαιρο

«Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Καθ’ οδόν για τη Θεσσαλονίκη, με… περιπετειώδη τρόπο και ταλαιπωρία, μετά το χθεσινό ματς Κυπέλλου στη Νάξο με τη Θύελλα Καμαρίου, μίλησε στον “ARENA FM 89.4” ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας: “Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα με πτήσεις και μετακινήσεις, με δρομολόγια αφού πέρασε η καλοκαιρινή περίοδος, αλλά έπρεπε να πάμε στις Κυκλάδες. Γυρνάμε σε δυο γκρουπ, το ένα έφτασε ήδη και το άλλο γυρνά μέσω Πάρου και Αθήνας το βράδυ. Κρατάμε τα δυο αποτελέσματα στο Κύπελλο, τις νίκες με Εθνικό και Θύελλα Καμαρίου και φυσικά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να σταθεροποιήσουμε την καλή απόδοσή μας, να μην έχουμε μέτρια διαστήματα. Δουλεύουμε καλύτερα πλέον, για να βάλουμε όλους τους παίκτες στη διαδικασία συμμετοχής. Θα έχουμε διαφορετική σκέψη στο πρωτάθλημα”.

“ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ… ΔΕΞΑΜΕΝΗ”

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των “κυανόλευκων”: “Έχουμε γεμάτο ρόστερ και τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να μη μείνουμε στα λόγια, αλλά όλοι να είναι σε καλό επίπεδο. Για την άνοδο άλλωστε, τον πρώτο λόγο θα έχουν όσοι διαθέτουν το πιο “γεμάτο” ρόστερ. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται, έφερε πολλούς και καλούς παίκτες. Σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να έχουμε χρησιμοποίηση των περισσοτέρων παικτών. Βεβαίως, σταδιακά θέλουμε ένα κορμό και μετά να επιλέγουμε από μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών, να βασιστούμε και σε άλλους, που θα διατηρούνται σε ετοιμότητα. Αυτό επιλέξαμε και πιστεύουμε οτι θα μας βγει σε καλό. Κανείς να μην επαναπαύεται και να διεκδικούν όλοι το χρόνο τους. Υπολογίζουμε σε όλους και θέλουμε την ετοιμότητα όλων. Και στα φιλικά και στα δυο ματς Κυπέλλου ήταν διαφορετική η σύνθεσή μας. Γνωρίζουμε την ομάδα σιγα-σιγά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές”.

“ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ… ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ”

Καταλήγοντας, ο Αλέκος Βοσνιάδης πρόσθεσε: “Ειναι ξεκάθαρο οτι πάμε αγώνα με τον αγώνα. Δεν θα παίζουμε πρώτα με τον Ηρόδοτο και θα σκεφτόμαστε το μετά, πχ την Παναχαϊκή ή την Κέρκυρα. Θέλουμε να κερδίζουμε, με καλή εμφάνιση, ή και μέτρια. Με σταθερότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Από παντού θα πάρουμε τρεις πόντους, για να πετύχουμε στο τέλος τον μεγάλο στόχο. Μακάρι να συνδυάσουμε την αποτελεσματικότητα με καλή εικόνα. Να νιώθουμε όλοι σιγουριά όταν ο Ηρακλής μπαίνει στο γήπεδο. Αρχικά… βαθμοθηρία και όσο έρχονται οι πόντοι, θα ανεβαίνει ο ενθουσιασμός. Η δουλειά συνεχίζεται, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και σε καλό δρόμο. Ας αρχίσει το πρωτάθλημα και στο χέρι μας είναι να τα διατηρήσουμε όλα σε καλό βαθμό. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος, δεν μπορούμε να συζητάμε για κάτι άλλο, πρέπει να βρούμε δύναμη και ψυχικά αποθέματα γι’ αυτό”.

Most Popular

To Top