Βόλει

«Θέλουμε να κάνουμε μια αρχή»

Το ντέρμπι για την είσοδο στην 8αδα που θα γίνει στη Μίκρα μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΚ είναι από τα ματς που ξεχωρίζουν την 16η αγωνιστική (16/2, 17.00, ΕΡΤ-Play, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης)


Οι δύο ομάδες ομάδες μαζί με τον Εθνικό μοιράζονται την 7η θέση της βαθμολογίας 13 βαθμούς και συνεπώς ο αγώνας έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Σημαντικό ρόλο πιθανότατα να παίξει και το αποτέλεσμα εάν οι δύο μονομάχοι ισοβαθμήσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Ηρακλής » προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στους αγώνες με Κηφισιά, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και αναζητά βαθμούς για να ανακάμψει. Το βασικό ζήτημα είναι αυτό της υποδοχής και ο Γιάννης Ορφανός έχει δοκιμάσει πολλές λύσεις στις τελευταίες προπονήσεις.

«Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έχει ανέβει αλλά είναι ένας αγώνας που πρέπει να νικήσουμε. Στον Α΄γύρο χάσαμε από δικά μας λάθη. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να καθαρίσουμε την υπόθεση της 8αδας», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός.

Κατά την ανάπαυλα μεταξύ 1ου και 2ου σετ θα κληρωθούν δύο αγωνιστικές φανέλες του Κώστα Προύσαλη και του Δημήτρη Μούχλια γι’ αυτό οσοι αγοράσουν εισιτήριο παρακαλούνται να κρατήσουν τα αποκόμματα

Most Popular

To Top