Ποδόσφαιρο

Η SL2, το ΑΦΜ και η αδιαφορία

Σε αδιέξοδο δείχνει να βρίσκεται ο Ηρακλής. Το πυροτέχνημα που υπήρξε με την απόκτηση του ΑΦΜ του Βόλου, δείχνει να έχει τελματώσει και όχι για λόγους τακτικής, αλλά ούσίας.Γιατι πολύ απλά για να αγοράσει κάτι θα πρέπει να δείξεις ότι έχει την διάθεση και την δυνατότητα να το κάνεις.Ο Τομ Παπαδόπουλος έδειξε ότι δεν διαθέτει κάτι από τα δυο και μπήκε σε μια διαδικασία να περιμένει τις διαθέσεις της άλλης πλευράς και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Την ίδια στιγμή υπάρχει το θέμα Λουκίνα που παραμένει άλυτο, όπως και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν κερδίσει τις προσφυγές και αποτελούν εν δυνάμει απειλή για τους “κυανολεύκους”. Ο λόγος; Οτι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσουν το δικαίωμα που έχουν για αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή, γεγονός που θα ήταν ολική καταστροφή.
Πλέον οι τρίτοι προσπαθούν να οδηγησουν τον Ηρεακλη στην SuperLeague2 , όμως οι κυανόλευκοι δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται την παρούσα φάση αλλα αυτό δείχνουν και οι πράξεις. Γιατί αν όντως επιδιωκαν να παίξουν στην δεύτερη κατηγορία θα είχαν γίνει ήδη κινήσεις για την θωράκισης της ομάδας στους κίνδυνους που υπάρχουν.

Most Popular

To Top