Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ώρα των αποφάσεων

images_podosfairo2012-13_mikra4Αν και έχουν περάσει  δυο εβδομάδες απο την λήξη των αγωνιστικών υποχρεωσεων του Ηρακλή, λύση ακόμα δεν βρέθηκε. Παρά τα όσα μεταφέρθηκαν , παρά την έλειψη χρόνου που υπάρχει δε έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις.

Οι διαπραγματεύσεις του Θόδωρου Παπαδόπουλου και της Αναγέννησης πέρασαν και πάλι από σαράντα κύματα και λύση δεν βρέθηκε.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από το «Καναδά» όπως λένε στην Μίκρα είναι σε καλό δρόμο αλλά κανένας δεν μπορεί να ποντάρει σε αυτό αν δεν υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και υπογραφές.

Αύριο(16/6) αναμένεται να υπάρξει εκ νέου συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ και αυτών της Αναγέννησης. Το «αγκάθι»  που φέρεται να υπάρχει έχει να κάνει με την τακτοποίηση των οφειλών προς το ΙΚΑ και την εφορία. Η πλευρά του Παπαδόπουλου ζητάει ακόμα και άμεση αποπληρωμή αυτών των οφειλών με την Αναγέννηση να αποδέχεται το χρέος αλλά να θέλει να τηρήσει την ρύθμιση και να πληρώνει τις δόσεις.

Δεν είναι όμως και το μοναδικό αφού υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Στην συνάντηση που θα γίνει θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο  και θα γίνει γνωστό αν θα υπάρξει αλλαγή στην ΠΑΕ, ή θα κλείσει οριστικά αυτό το θέμα με την Αναγέννηση και το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει.

Από την άλλη μεριά οι δυο πλευρές σε περίπτωση που έρθουν κάποια στιγμή  οι «Καναδοί» και  πραγματοποιήσουν ουσιαστικά το ενδιαφέρον τους, ενδέχεται να αναθεωρήσουν την επικείμενη συμφωνία.

Θα πρέπει επιτέλους η «Αναγέννηση» ότι μπορεί και έχει την δυνατότητα να αναλάβει την ομάδα και από την άλλη μεριά ο Παπαδόπουλος να εγκαταλείψει την ΠΑΕ όπως και ο ίδιος επιθυμεί σύμφωνα με αυτά που δηλώνει εδώ και αρκετό καιρό.

Χρόνος πλέον δεν υπάρχει….

Most Popular

To Top