Ποδόσφαιρο

Η συνέντευξη Τύπου στα Σπάτα(vid)

 
Ο τεχνικός του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μίλησε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη των «κυανόλευκων» που ήρθε κόντρα στον Αήττητο Σπάτων και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι όπου και αν βρίσκεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο και έχει καταφέρει να αποσπάσει βαθμούς. Είναι η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας και αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία της. Ηρακλής είμαστε και πρέπει, εντός και εκτός, να παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε ανάλογη πορεία.

Πάντως σε αυτό παιχνίδι κρατήσαμε στην άμυνα και συνεχίσαμε να σκοράρουμε. Βαθμολογικά υστερούμε σημαντικά και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Βγάλαμε στο γήπεδο, πράγματα, τα οποία έχουμε δουλέψει. Δηλαδή να πιέζουν ψηλά οι εξτρέμ και ο επιτελικός να μην γυρίζει πολύ πίσω, ώστε να είναι κοντά στον σέντερ φορ. Ο Μενδρινός είναι παίκτης, που γνωρίζει πότε πρέπει να χαμηλώσει και κρατάει τη θέση του ψηλά. Είμαι ικανοποιημένος από την υλοποίηση τους σχεδιασμού από τους παίκτες μου».

Most Popular

To Top