Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η συνέντευξη του αρχηγού

bartoliniΟ Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, είναι πλέον αρχηγός της  ομάδας και αναφέρθηκε για την προετοιμασία, αλλά και την επόμενη μέρα

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα στην προετοιμασία:

«Παίζουμε με ομάδες οι οποίες είναι πιο έτοιμες από εμάς, με την Γκο Αχέντ παίξαμε καλύτερα από το πρώτο φιλικό, ακόμα δεν έχουμε ρυθμό. Δεν κοιτάμε μόνο το σκορ αλλά θέλουμε σιγά-σιγά να βελτιωνόμαστε, να αρχίσουμε να ακολουθούμε όλα αυτά που θέλει ο κόουτς και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε καινούργια παιδιά, τα οποία προσαρμόζονται γρήγορα και ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να ξεκινήσουμε με καθαρό μυαλό, να μας ενδιαφέρει μόνο το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο , να φτιάξουμε γρήγορα μια καλή ομάδα και να ξεκινήσουμε δυνατά το φετινό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε πρώτο παιχνίδι με Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη και στόχος είναι να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι τότε».

Για το αν νιώθει άγχος και πίεση που είναι από τους μεγάλους στην ομάδα μας είπε :

«Για μένα και για τα μεγάλα παιδιά είναι τεράστια ευθύνη. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο και έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Τους δίνουμε δύναμη, τους βοηθάμε και προσπαθούμε να κοιτάμε μόνο τα αγωνιστικά και το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αν ξεχώρισε κάποιον μέχρι τώρα :

«Είναι πολύ καλοί, στο πρώτο φιλικό μάλιστα στο Βέλγιο, έπαιξαν καλύτερα από μας, όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί φέτος θα χρειαστούμε την βοήθεια τους. Το φετινό ρόστερ δεν είναι μεγάλο οπότε τέσσερις-πέντε από αυτούς θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Μάρεσε ο Ρότας, ο Δούμτσιος αλλά και τα άλλα νεαρά παιδιά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι για το φετινό πρωτάθλημα».

 

 

 «Δεν ξεχνώ…»

Η ομάδα είχε και έχει πολλά προβλήματα με τον Αργεντίνο να απαντάει στο αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τον σύλλογο:

« Κάναμε και κάνουμε υπομονή, όλοι έχουμε πολλά προβλήματα. Μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Αγαπάω αυτή την ομάδα και είμαι εδώ γιατί θέλω να παλεύω ακόμα για την φανέλα του Ηρακλή.

Είμαι πολύ καλά αυτά τα τρια χρόνια στον Ηρακλή. Το τελευταίο χρόνο στην Τρίπολη είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Ηρακλής μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και αυτό δεν το ξεχνώ. Όπου και να είμαι, είτε εδώ είτε στην Αργεντινή, πάντα θα θέλω το καλύτερο για τον Ηρακλή και για αυτό είμαι εδώ και φέτος.

Μου αρέσουν τα δύσκολα, αν δεν μου άρεζαν δεν θα ήμουνα εδώ. Δεν κοιτάω μακριά, είναι ο τελευταίος μου χρόνος, είμαι 34 χρονών αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει…»

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε διαδεχτεί επάξια;

«Ο Τσότρας είναι πολύ καλός παίκτης και το απέδειξε και στα τελευταία παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. Ο Ζιαμπάρης είναι πολύ μεγάλος παίκτης , έχει μέλλον. Και τον Στάμου τον πιστεύω, είναι ποδιά τα οποία έχουν δρόμο μπροστά τους».

 «Μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη»

Ο Σεβαστιάν Μπαρτολίνι στα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μας μίλησε για την τιμή αλλά και την μεγάλη ευθύνη που νιώθει:

«Είναι μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη γιατί είμαστε σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα , μόνο ο προπονητής ξέρει, αλλά στα δυο μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, με την Μαλίν και την Γκο Αχέντ μου έχει δώσει το περιβραχιόνια του αρχηγού.

 

Most Popular

To Top