Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η προσφορά της IraklisTV

Το «κυανόλευκο» διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, διαθέτει δωρεάν μετάδοση αγώνων για τους Ηρακλειδείς, που αδυνατούν εξ αντικειμένου να βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Iraklis TV»:

«Τους τελευταίους μήνες λαμβάνει χώρα ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς. Καθημερινά όλο και περισσότεροι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ είναι αναγκασμένοι τις ώρες που αγωνίζεται η ομάδα μας, να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μη παρουσία τους στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο ΗΜΙΘΕΟΣ. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, απλά δε μπορούμε παρά να τονίσουμε οτι οι λόγοι για τους οποίους οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ υφίστανται αυτή τη ταλαιπωρία δεν έχουν να κάνουν με παραπτώματα στα οποία τυχών υπέπεσαν αλλά είναι μέρος μιας συνολικότερης επίθεσης την οποία δέχεται ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ εδώ και χρόνια.

Αφού ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη που δεν σκεφτήκαμε νωρίτερα αυτή τη κίνηση, ανακοινώνουμε σε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν μπορούν λόγω της καταστολής να βρίσκονται στο γήπεδο οτι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν κωδικούς για κάθε αγώνα της ομάδας μας στα μπαράζ έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, έστω και από μακριά την άνοδο της ομάδας μας, είτε μέσω της μπουτίκ στο Κατσάνειο, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας».

Most Popular

To Top