Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η θέση της ΠΑΕ για την επίσκεψη Παπαθανασάκη στην Θεσσαλονίκη

iraklis_logoΜε ανακοίνωση της η ΠΑΕ διαψεύδει την συναντηση  του Παπαθανασάκη με τον Σαββίδη, αλλα επιβεβαιωνει την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη. Λογικό ειναι να υπάρχει τέτοια αντίδραση απο την στιγμή που θέλησαν να υπάρξει ιγκοντιντο συναντηση . Οι πληροφορίες που υπάρχουν ειναι αδιάψευστες αλλα παραθετουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Συντομα θα επανελθουμε με περισσότερες λεπτομέριες 

Πολιτική της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι να μην ασχολείται με δημοσιεύματα. Όταν όμως αυτά είναι καταφανέστατα ψεύδη και μόνο στόχο έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, τότε αισθανόμαστε την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Όσον αφορά την επίσκεψη του κ. Παπαθανασάκη στη Θεσσαλονίκη, αυτή πράγματι έλαβε χώρα, αλλά για καθαρά προσωπικούς του λόγους.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο κ. Παπαθανασάκης συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Κάποια στιγμή η κοροϊδία και η παραπλάνηση του κόσμου από τα ΜΜΕ θα πρέπει να σταματήσει και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι με τα ψέμματα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

Most Popular

To Top