Ποδόσφαιρο

Η δικαίωση του Ρέμου και του Ηρακλή!

Την Τετάρτη θα κριθεί αν ο Ηρακλής θα καταφερει να περάσει το πρώτο σκόπελο για την δικαίωση του μετά από οκτώ χρόνια και παράλληλα να καταφέρει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Το iraklis1908.gr σας μεταφέρει το βούλευμα με το οποίο δικαιωθηκε ο Αντώνης Ρέμος που ήταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αλλά και ουσιαστικά ο Ηρακλής.

Με το υπ’ αριθ. 260/2019 βούλευμα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Σωτήρη Τσιμπέρη και αποφάσισε να παύσει την ποινική δίωξη 46 κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης μεταξυ αυτών και του Αντώνη Ρεμου.

Στο πόρισμα των 376 σελίδων του Συμβουλίου Εφετών αναφέρεται ότι:

«…δεν στοιχειοθετείται η κακουργηματική απάτη, καθώς από την παραπλάνηση των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ δεν προέκυψε βλάβη των ανταγωνιστριών ομάδων, ενώ τα περιουσιακά οφέλη των ομάδων των κατηγορουμένων (χορηγίες ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά δικαιώματα) συνδέονται αιτιωδώς με τη συμμετοχή τους στην αγωνιστική τους κατηγορία, τα οποία θα ελάμβαναν σε κάθε περίπτωση».

«…πλαστογραφία προέκυψε για 17 από τους 46 κατηγορούμενους, αλλά όχι κακουργηματικά λόγω ελλείψεως του στοιχείου του οφέλους ή της βλάβης τρίτου και έχουν πλημμεληματικό χαρακτήρα, αλλά τα πλημμελήματα έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης της πενταετίας».

Οπότε αναπόφευκτα δημιουργείται σοβαρό ζήτημα με τον Ηρακλή, μιας και ο υποβιβασμός του το 2011 σχετίζεται άμεσα με την πλαστή ενημερότητα.

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αθωώνει όλους τους κατηγορούμενους του σκανδάλου των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Δηλαδή, ο «γηραιός» υποβιβάστηκε παρανόμως

Most Popular

To Top