Ποδόσφαιρο

Η Γ’ Εθνική, το ΑΦΜ και η επόμενη μέρα

Το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη μέρα είναι η Γ’ Εθνική. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει το σενάριο με την Τρίγλια, παρά την επαναπροσέγγιση που έγινε τις προηγούμενες μέρες.

Σε αυτό το σενάριο τίθεται ένα διλημα που θα κληθούν να αποφασίσουν στον Ημίθεο. Αν θα πορευτούν με το ΑΦΜ του ιδρυτικού σωματείου ή θα αποκτήσουν ΑΦΜ άλλης ομάδας που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος έχει κουραστεί και δεν είναι διατεθειμένος για νέο restart. Περιμένει μια θετική εξέλιξη και να δει την ομάδα σε ψηλότερη κατηγορία και ειδικότερα και στην Σουπερ Λίγκ.

Είναι κοινο μυστικό ότι υπάρχουν ΑΦΜ ομάδων της Σούπερ Λίγκ προς πώληση.να λογικό σενάριο θα ήταν να συμμετέχει η ομάδα με το ΑΦΜ του Ιδρυτικού σωματείου και κατά την διάρκεια της περιόδου να ολοκληρώνονταν οι διαδικασίες για ένα ΑΦΜ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Η προοπτική να αποκτηθεί ένα ΑΦΜ άλλης ομάδας Γ’ Εθνικης δεν προσδίδει κάτι ευοίωνο. Θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα για να δημιουργηθεί ομάδα. Μονο με τα παιδιά από την Κ-19 δύσκολα θα έρθει η άνοδος. Ακόμα και αυτό να συμβεί στην επόμενη περίοδο που θα είναι επαγγελματική κατηγορία θα χρειαστούν αρκετά χρήματα και πολλά περισσότερα αν τεθεί ψηλά ο πήχης,

Η άποψη που υπάρχει είναι να συνεχίσει ο Ημίθεος στην Γ’ Εθνική με το ιδρυτικό σωματείο(μια πιθανή άνοδος δεν θα σημαίνει κάτι για την ομάδα, αφού θα βρει μπροστά της χρέη), αλλά να κινηθεί γη και ουρανός σε εννια μήνες ώστε να βρεθεί ο επενδυτής που θα αποκτήσει το πολυπόθητο ΑΦΜ ομάδας σε μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι τις 24 του μηνός λήγει η προθεσμία συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να γίνει άμεσα και στην συνέχεια να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Η προσπάθεια πρέπει να έγινε ορίζοντα ένα ΑΦΜ που θα επαναφέρει τον Ηρακλή στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος και όχι να εγκλωβιστεί εκ νέου στις μικρές κατηγορίες.

Most Popular

To Top