Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την οικογενειακή κερκίδα

Αναλυτική και διευκρινιστική ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ για τον θεσμό της οικογενειακής κερκίδας, ο οποίος επανέρχεται, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πλατανιά, το Σάββατο 2/2 (15:00):

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ φέρνει όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο στάδιο!

Η δημιουργία της «IRAKLIS FAMILY ACADEMY» είναι γεγονός στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ δίνοντας τη δυνατότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας αλλά και στους συνοδούς τους, να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η αρχή γίνεται στον αγώνα ποδοσφαίρου του Σαββάτου (2/2, 15.00) με αντίπαλο τον Πλατανιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μικροί αθλητές – μέλη των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 6 του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Η είσοδός τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει μέσω λίστας με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών να βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 6.
Παιδιά έως 12 ετών υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα.
Η είσοδος στο γήπεδο θα ξεκινάει από τις 14.00 προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και πάντα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα οι μικροί αθλητές του συλλόγου θα εισέρχονται στις θύρες των γηπέδων με τις κάρτες της «IRAKLIS FAMILY ACΑDEMY»

Most Popular

To Top