Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ηταν προτεραιότητά μου να συνεχίσω στον Ηρακλή»

Αγωνιστικά τα πήγε περίφημα. Αρκετά πραγματικά καλά παιχνίδια, με ουσία, με ασίστ, με γκολ, συνεργασίες και θέαμα.


Έδειχνε στο γήπεδο πως το «ζούσε». Στην ώρα των συζητήσεων για την ανανέωση της παρουσίας του στον Ηρακλή, μπορεί να είχαν προηγηθεί αρκετές φήμες που ήθελαν τον Πανιώνιο να τον έχει στο στόχαστρο, όμως είχε πρώτο στόχο να μείνει στον Ηρακλή. Το ήθελε, το έδειξε και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του από την παραμονή του στον Ημίθεο.

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος υπογράμμισε στη «Μ» πως όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές στους «κυανόλευκους» και αισιοδοξεί πως με κάποιες προσθήκες μπορεί η ομάδα να επιστρέψει στην κατηγορία απ’ όπου δεν έπεσε ποτέ: «Νομίζω ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή το πόσο ήθελα να συνεχίσω. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είχα όντως κάποιες προτάσεις, όμως ο Ηρακλής για μένα ήταν προτεραιότητα» είπε για να τεκμηριώσει την άποψή του: «Ξέρω την ιστορία του Ηρακλή. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές, ο κόσμος είναι υπέροχος. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει ο ποδοσφαιριστής από μια ομάδα. Ένας από τους βασικούς λόγους που έμεινα είναι ότι θα συνεχίσουν πολλά παιδιά από πέρσι. Στα αποδυτήρια ήμασταν μια οικογένεια. Θα ήθελα αυτό το κλίμα ξανά. Αγωνιζόμασταν πέρσι μαζί, θα έχουμε ομοιογένεια», παρατήρησε και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Όσο δε για τους στόχους; «Αυτή η ομάδα δεν έχει πέσει ποτέ αγωνιστικά. Είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι οι παίκτες που έμειναν σε συνδυασμό με τις προσθήκες που θα γίνουν μπορούν να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην κατηγορία από την οποία δεν έπεσε ποτέ» εκτίμησε με αισιοδοξία για μια άνοδο back to back.

Most Popular

To Top