Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ηρακλής για Γ΄ Εθνική- Δύσκολα με Αμπελόκηπους

 

Πολλά σενάρια ακούστηκαν για την επόμενη μέρα του Ηρακλή. Για να υλοποιηθούν υπάρχουν πολλές δυσκολίες και είναι αμφίβολο, αν θα μπορέσει να υπάρξει λύση. Μακάρι να γίνει αυτό για να υπάρχει μια ομάδα που θα μπορέσει να αγωνίζεται κάθε Κυριακή και να μπορεί να την παρακολουθεί ο κόσμος.

Υπάρχει όμως που αυτή την στιγμή ορίζεται από τον Ηρακλή και με τα υπάρχοντα δεδομένα όλοι το έχουν ξεπεράσει. Είναι η ομάδα που υπάρχει για τις επόμενες μέρες και είναι στην Γ΄ Εθνική και ανήκει στο ιδρυτικό σωματείο.

Η απάντηση είναι εύκολη και θα πει κανείς ότι είναι μια ομάδα που στο μέλλον θα βρει μπροστά της τα χρέη του Σπύρου Παπαθανασάκη. Σωστά.

Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα υπάρχει μια ομάδα που θα είναι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα έχει σάρκα και οστά. Θα την ακολουθει ο κόσμος και θα μπορεί να αναζητήσει κάποιον ( αν και αυτόν είναι εξαιρετικά δύσκολο) να την αναλάβει. Ακόμα και αυτό να μην γίνει θα υπάρχει ένας ολόκληρος χρόνος για να βρεθεί η λύση για την επόμενη μέρα. Ακόμα και για την αγορά ενός άλλου ΑΦΜ σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Ή ακόμα να βρεθεί κάποιος τρόπος και να υπάρξει παραθυράκι με την απόκτηση νέου ΑΦΜ από το ίδιο το σωματείο. Καθημερινά αυτά αλλάζουν.

Είναι μια ιδέα που δεν θα πρέπει να πεταχτεί χωρίς σκέψη τον κάλαθο των αχρήστων. Σαφώς και θα είναι δύσκολη και θα χρειαστούν χρήματα. Δεν θα είναι όμως υπερβολικά, αφού δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές απαιτήσεις σε πρώτη φάση. Με προσπάθεια και την συνδρομή όλων σε όλα τα επίπεδα ίσως να προχωρήσει το εγχείρημα. Αν δεν σημειωθεί πρόοδος τότε θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ώστε να αναζητηθεί άλλη προοπτική.

Αυτή είναι μια σκέψη και μια άποψη με την οποία μπορεί ορισμένοι να συμφωνούν και ορισμένοι να σύμφωνου. Πρέπει όμως να την δουν όλοι και να την μελετήσουν.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Μπορεί η προοπτική συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να θεωρούνταν ότι είναι σχεδόν δεδομένη, αλλά τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά. Όπως αποδείχθηκε σωστά δεν πάρθηκε καμία απόφαση στην πρόσφατη γενική συνέλευση , γιατί τώρα θα μπορούσαν όλοι να είναι εκτεθειμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν σε μια πρώτη συζήτηση που έγινε  και με τους ανθρώπους του Γ.Σ. μεταφέρθηκαν πράγματα που ήταν αρκετά διαφορετικά από όσα ειπωθήκαν στην γενική συνέλευση. Το κυριότερο ήταν ότι οι άνθρωποι της ομάδας των Αμπελοκήπων θα έχουν την πλήρη έλεγχο για τα επόμενα δυο χρόνια καιόταν η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Φούτμπολ λίγκ, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες. Μέχρι εκείνο το σημείο ουσιαστικά θα λειτουργούσε ως Ηρακλής Αμπελοκήπων. Κάποια οριστική απόφαση δεν υπάρχει, αλλά όπως φαίνεται με τις υπάρχουσες συνθήκες η κατάσταση δεν είναι έτσι όπως παρουσιάστηκε και δεν φαίνεται να προχωρά η συγκεκριμένη κίνηση.

 

 

 

 

Most Popular

To Top