Ποδόσφαιρο

«Ηρακλής απο κούνια»

Τα διαφημιστικά σποτάκια και η προβολή μέσω αυτών των εισιτηρίων διαρκείας του Ηρακλή προκάλεσαν αίσθηση και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια. Πολύ απλά γιατί το… σενάριο αμφότερων ήταν ιδιαίτερα ευρηματικό και το αποτέλεσμά τους πρόσφερε γέλιο.

Η προσμονή άλλωστε των Ηρακλειδέων για σωστή προβολή και ανάδειξη της ομάδας επικοινωνιακά ήταν πολύ μεγάλη, μιας και τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανύπαρκτη. Μεγάλο μερίδιο ωστόσο στην επιτυχία των διαφημίσεων είχαν οι πρωταγωνιστές. Οι Ηρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης που είναι επαγγελματίες ηθοποιοί.

Το δίδυμο της επιτυχίας μίλησε στο Metropolis 95,5 για την απήχηση που υπήρξε αλλά και για το κυανόλευκο στοιχείο που διακρίνει και τους δύο.

«Είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί μιας και κάνουμε stand up comedy και πάντα βάζουμε συναίσθημα. Όπως και στην περίπτωση του διαφημιστικού του Ηρακλή. Το ότι με λένε Ηρα προφανώς και είναι τυχαίο, δεν περίμενα μικρή ότι θα κάνω σποτ για την αγαπημένη μου ομάδα. Υποστηρίζω τον Ηρακλή, ένα χρόνο άλλωστε έμενα και στις 40 Εκκλησιές. Το καλό είναι ότι ο Ηρακλειδέας έχει σφυγμό και δεν είναι νεκρός. Θέλω κλείνοντας να πω στους φίλους της ομάδας να πάνε τους καναπέδες τους στη Μίκρα αλλά πρώτα να ρωτήσουν τον ιδιοκτήτη (γέλια)» ήταν τα όσα είπε η Ηρα Κατσούδα.

«Ημουν αθλητής του συλλόγου»

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Πασπάτης που προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το κυανόλευκο παρελθόν του.

«Υποστηρίζω από μικρός τον Ηρακλή, ήμουν άλλωστε και αθλητής στο τμήμα μπάσκετ παλαιότερα. Χαρήκαμε που τα διαφημιστικά άγγιξαν τον σφυγμό και την καρδιά του κόσμου της ομάδας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Το συναίσθημα μπαίνει ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για την αγαπημένη σου ομάδα».

Metropolis 95.5 

Most Popular

To Top