Ποδόσφαιρο

«Ζητάμε συγνώμη»

Ο προπονητής του Ηρακλής, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε για την βαριά ήττα του Γηραίου από τον Ατρόμητο και ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της ομάδας του, ενώ ακόμη τόνισε πως είναι υποχρέωση όλων να ανατρέψουν αυτή την κατάσταστη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς το σκορ πήρε μια απίστευτη έκταση, κανείς δεν περίμενε. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι πως όταν στραβώνει το παιχνίδι να μπορούμε να επανέλθουμε. Δεχτήκαμε ένα στραβό γκολ στο ημίχρονο και είπαμε να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και πάλι ένα κακό γκολ και από εκεί και μετά δείξαμε παθητικότητα, ήμασταν σε όλα δεύτεροι. Ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια πιέση στον Ηρακλή και θέλουμε να επανέλθουμε.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κακές μέρες στο ποδόσφαιρο, σήμερα απογητεύσαμε τον κόσμο μας του δώσαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας και να επανέλθουμε. ​

Μετά από τέτοιες ήττες τα λόγια είναι περιττά, συγνώμη από τον κόσμο αλλά ήμαστε μια έμπειρη ομάδα και μετά από μεγάλες στραβές μπορούμε να επανέλθουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει μετά από αυτή την ήττα:
«Αν μπούμε να διαλύσουμε την ομάδα τότε θα έχουμε κάνει ένα έγκλημα, πρέπει να κοιτάξουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία μέσα στην ομάδα. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

Για το εάν μετανιώνει για τις πολλές αλλαγές:

«Υπήρχαν προβλήματα και κοιτάξαμε να έχουμε μια πιο φρέσκια ομάδα αλλά από την ώρα που λέμε ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ τότε πρέπει να τους εκμεταλευτούμε όλους. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα θα παρατήσει αυτό το παιχνίδι μετά από δύο στραβά γκολ. Ακόμα και άμα ξανα παίζαμε θα είχαμε και πάλι την ίδια φιλοσοσοφία».

Most Popular

To Top