Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ζητάει παράταση ο Ηρακλής

footballΤο θέμα, που έχει προκύψει με τον Ηρακλή και τον πρώην παίκτη του Ντάνι Λόπεθ, θα αποτελέσει το κυρίαρχο προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (30/1).

Οι «κυανόλευκοι» έχουν πέσει θύμα της γραφειοκρατίας και παρότι είναι συνεπείς στις ρυθμισμένες τους οφειλές στον Λόπεθ κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.gr ο Ηρακλής θα ζητήσει προθεσμία μίας εβδομάδας ή δέκα ημερών ούτως ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα από την ΦΙΦΑ που αποδεικνύουν πως όντως έχει πληρώσει.

Κι αυτό καθώς εξαιτίας της γραφειοκρατίας δεν θα μπορούσε να έχει ήδη στα χέρια του την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η οποία και θα ξεκαθαρίζει πως έχει εξοφληθεί ο παίκτης.

Βέβαια ακόμα και στην περίπτωση που παρέλθει ο χρόνος και οι τρεις βαθμοί αφαιρεθούν, αυτοί θα επιστραφούν αυτόματα μόλις φτάσει το έγγραφο της ΦΙΦΑ. Άλλωστε υπάρχει δεδικασμένο με ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν όπως αυτές του ΟΦΗ και του Θρασύβουλου μεταξύ άλλων.

Most Popular

To Top