Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ενδιαφέρον υπάρχει… λύσεις δεν υπάρχουν- Σε οριακό σημείο ο Ηρακλής

images_podosfairo2012-13_mikra4Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή ακούγεται αλλά δεν φαίνεται. Ο κόσμος έχει ξεκαθαρίσει ότι περιμένει άμεσα αλλαγές. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  έχει τονίσει και έχει δηλώσει ότι αποχωρεί. Ενδιαφέρον ακούγεται  από 2-3(;) πλευρές αλλά εξελίξεις δεν υπάρχουν στον ορίζοντα. Την ίδια στιγμή η κατάσταση στην ομάδα δείχνει να είναι χαοτική και δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι κινδυνεύει με διάλυση. Καθημερινά υπάρχουν προσφυγές και δεν αποκλείεται να ακολουθησουν  και άλλες.

Οι δυο νίκες με Κέρκυρα και Καλαμαριά έδειξαν ότι βελτιώνεται η κατάσταση στον αγωνιστικό τομέα, αλλά ενδέχεται αυτό να είναι κάτι προσωρινό , αν δεν διορθωθεί η κατασταση στα διοικητικά. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και καμία εξέλιξη δεν σημειωνεται. Ειπώθηκε ότι θα πραγματοποιούνταν έλεγχος στα οικονομικά της ομάδας αλλά αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

 

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Θα πρέπει να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα να αντιμετωπιστούν οι προσφυγές .

 

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος πλέον δεν εμφανίζεται στην Μίκρα και τα προβλήματα συσωρεύονται. Οι ενδιαφερόμενοι προχωρούν με αργούς ρυθμούς και η λύση…

Λύση χρειάζεται χθες…. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο και κομβικό σημείο και πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ξυπνήστε όλοι και ασχοληθείτε για να βρεθεί λύση.

Most Popular

To Top