Βόλει

«Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση»

Για την ήττα του Ηρακλή στην Κηφισιά αναφέρθηκε ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης τονίζοντας

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Η Κηφισιά κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Ο Σέρβος κεντρικός της Κηφισιάς Ντούσαν Λόπαρ είπε: «Η Κηφισιά σήμερα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη. Θεωρώ ότι το κλειδί ήταν το καλό σερβίς και το ισχυρό μπλοκ. Είναι μία νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να κοιτάμε την οκτάδα με αισιοδοξία. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο Ζηρίνειο και ειλικρινά χάρηκα για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην κερκίδα, βλέποντας οικογένειες και παιδιά».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Κυριάκος Σπυριούνης είπε: «Από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμαστε σε ποιοτικά στοιχεία. Ο Ηρακλής δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν περίμενα να νικήσουμε τόσο εύκολα. Δεν το βάλαμε κάτω στο 2ο σετ όταν ο Ηρακλής γύρισε το σετ και δεν του επιστρέψαμε να πιστέψει σε κάτι θετικό. Θα συνεχίσουμε έτσι και όσο πλησιάζουμε στην 8αδα θα παίξουμε ακόμα πιο ελεύθερα».

 

 

Most Popular

To Top