ΠΑΝΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δ.Γαλαμάτης: «Έχει μια υπεροχή να είσαι Ηρακλής»

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης με αφορμή μια φωτογραφία μίλησε στον ARENA FM 89,4 για αυτήν και την ιδέα που πρεσβεύει ο Ηρακλής. Αναλυτικά:

 

Για τη φωτογραφία:

«Ήταν μια αξέχαστη ιστορία το 1978. είχα έρθει στο Καυτατζόγλειο με τον πατέρα μου από το χωριό μου τον Σταυρό. Μπήκα μέσα με τα υπόλοιπα μικρά παιδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πριν δύο χρόνια ξαναβρεθήκαμε και βγάλαμε μια ίδια φωτογραφία. Το είδε κάποιος και το έκανε θέμα».

Για τη προσπάθεια που γίνεται:

«Τα χρόνια που εμπλεκόμουν στα κοινά δεν ήθελα να ταυτίζομαι με το γήπεδο και να τα μπερδεύω. Και γι αυτό δεν πήγαινα. Αλλά εδ και πέντε χρόνια που αποχώρησα επέστρεψα. Είχα το μικρό μου γιο στις ακαδημίες του ποδοσφαίρου αλλά πέρσι διαλύθηκαν. Από το να αλλάξουμε φανέλα επιλέξαμε να αλλάξουμε άθλημα. Πήγαμε στο μπάσκετ. Τα παιδιά μετά από ένα σημείο επιλέγουν μόνα τους».

Για τον Ηρακλή:

«Η διαφορά στον Ηρακλή ήταν πάντα που διαχώριζε τον πρωταθλητισμό από την αγάπη για τη ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο ποιότητας. Προσφέρει στον αθλητισμό συνεχώς χωρίς ωστόσο να έχει μπει στη μέγγενη. Ποτέ δε θα ξεχάσω πως μας υποδέχοντανν όπου πηγαίναμε με τις ακαδημίες. Το μπραντ της ομάδας είναι πολύ δυνατό».

Για τους στόχους:

«Είμαστε φύση αισιόδοξοι και δε μπορούμε να φύγουμε από τον Ηρακλή. Είναι ξεχωριστό να είσαι Ηρακλής. Έχει μια υπεροχή».

Most Popular

To Top