Ποδόσφαιρο

«Δεν υπάρχει διοίκηση στον Ηρακλή, πεθαίνει ο σύλλογος»

Για την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή μίλησε ο παλιός παράγοντας του συλλόγου, Γιάννης Παπαδόπουλος, πραγματοποιώντας ευθεία επίθεση προς τον Τομ Παπαδόπουλο και κάνοντας λόγο για διοικητικό έλλειμμα.

«Είναι ντροπή να συζητούμε τέτοια πράγματα, μέσα σε μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Κανείς από την επίσημη διοίκηση δεν έχει τοποθετηθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει. Αιφνιδιάζομαι με αυτά που ακούω. Υπάρχει διοικητικό έλλειμμα στον Ηρακλή 100%. Η ομάδα έπεσε εδώ και τρεις ημέρες, ο προπονητής είπε, αφήνοντας μομφή, ότι κάποιοι παίκτες δεν πήγαν να παίξουν. Η διοίκηση δεν είπε το παραμικρό. Διαπιστώνω ένα τεράστιο διοικητικό έλλειμμα. Προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μην πω χειρότερα για κάποιους ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε τα 100 χρόνια του Ηρακλή, ούτε τους κοινωνικούς αγώνες, ούτε τους νεκρούς, ακόμη και τους πρόσφατους. Τον Θόδωρο Παπαδόπουλο που κουβάλησε έναν σύλλογο αφιλοκερδώς στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το ανήλικο παιδί του κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του γιατί ο Τομ θέλει να κάνει τα δικά του παιχνίδια.

Αν θέλει ο κ. Τομ Παπαδόπουλος να αγοράσει τον Βόλο, ας πληρώσει τα χρέη του. Είναι πολύ λιγότερα από τα χρήματα που θα πληρώσει για να αγοράσει μια ομάδα της Super League. Μια ομάδα της Super League έχει εκχωρημένα έσοδα τουλάχιστον 1,8 εκ. ευρώ τηλεοπτικά συν ένα εκατομμύριο υπεραξία. Μπορεί να υπάρξει ένας σχεδιασμός για τα χρέη, με πρόγραμμα εξυγίανσης και διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές. Για μένα σημασία έχει όχι η κατηγορία που αγωνίζεται αλλά ο Ηρακλής να είναι αξιοπρεπής ως σύλλογος και να συνεχίσει να γράφει με περηφάνεια την ιστορία του. Έπεσε ο Ηρακλής και δεν βγαίνει κανείς να πει κάτι.

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι το εξής. Εντάξει δεν υπάρχει διοίκηση, όμως, δεν υπάρχουν παλιοί παράγοντες, συρρικνώνεται το οπαδικό κίνημα. Τελικά, πεθαίνει ο σύλλογος. Άλλος είναι στην Αμερική, και άλλους νομίζει ότι είμαστε Αμερικανάκια. Πρέπει να βρεθεί λύση. Ο ΓΣ και ο κ. Θέος να αναλάβει πρωτοβουλίες. Ο ΓΣ είναι η μαμά του λόχου. Παρακαλώ τον κ. Θέο και όλους τους ανθρώπους ως διοικούσα επιτροπή που κάνουν ένα τεράστιο έργο, να αναλάβουν πρωτοβουλίες διότι ο σύλλογος πεθαίνει».

πηγή: Metropolis 95.5FM

Most Popular

To Top