Ποδόσφαιρο

«Δεν μπορούσα να πω όχι στον Ηρακλή»

Ο νέος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Ηρακλής, Βασίλης Σπυρογιάννης, μίλησε για επιστροφή του στους «κυανόλευκους» και τόνισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Γηραιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ελπίζω η νέα θέση να αποδειχθεί χρήσιμη, οι υπηρεσίες μου να αποδειχθούν χρήσιμες. Είμαι έτοιμος για τα νέα καθήκοντά μου. Έχω την εμπειρία και με μεγάλη διαδρομή. Ήμουν πολλά χρόνια στον Ηρακλή. Μία ζωή θα έλεγα. Ο χρόνος και η διαδρομή είναι συνυφασμένη με τη Μίκρα και τον σύλλογο.

Πρέπει όλοι να βάλουμε ένα χέρι προσπάθειας για να μπορέσει ο Ηρακλής να βρει τον προορισμό και τον δρόμο του ανάλογα με την ιστορία και τη διαδρομή του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι αναγκαίο ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του. Θεωρώ ότι οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Θεοδωρίδης είναι άνθρωποι, τους οποίους χρειάζεται ο σύλλογος για να μπορέσει να ορθοποδήσει».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία:

«Με πήραν οι συνεργάτες του κ. Παπαδόπουλου, αν δύναμαι να ανταποκριθώ, αν θέλω. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κι έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο από πολλές θέσεις. δεν θα μπορούσα να πω όχι».

Για τον Τάσο Κατσαμπή, τον οποίο διαδέχεται, επισήμανε:

«Έχω μία αρχή. Με τον Τάσο γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Έκανε μεγάλη προσπάθεια, από πέρσι, όταν και ανέβηκε η ομάδα. Ωστόσο, δεν μου αρέσει να μιλώ για άλλους. Το έργο του θα κριθεί στη διαδρομή».

Τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής;

«Ο Ηρακλής χρειάζεται βαθμούς. Αυτό είναι το σίγουρο. Πρέπει να βρει την ηρεμία της. Να συγκεντρωθούν άπαντες στο αγωνιστικό, ειδικά οι ποδοσφαιριστές, να κάνουν το καλύτερο και στη διαδρομή να λυθούν τα προβλήματα, διοικητικά θέματα, για να μπορέσει ο Ηρακλής να ορθοποδήσει και να βρει τον προορισμό του στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

Most Popular

To Top