Συνέντευξη

«Δεν έχουμε άγχος – Πάμε για την νίκη»(video)

papadopoulosΣτον αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος που όπως επισήμανε θα υπάρξουν καποιες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Αναλυτικά τα όσα είπε

«Είναι ευχάριστο για εμένα ότι έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια ο Λάζαρ έκανε χθες πρώτη προπόνηση, έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα δούμε μέχρι τη Δευτέρα αν θα είναι έτοιμος».

«Ο κόσμος είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και δίνει τη θετική του αύρα σε αυτή. Όλα τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων».

Σχέτικα με την ύπαρξη άγχους στην ομάδα, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε: «Το έχω επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου, ότι το επάγγελμα που κάνουν είναι φανταστικό. Δεν χρειάζεται να έχουν άγχος πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να χαίρονται αυτό που κάνουν ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος κάτι το οποίο φάνηκε και στο φιλικό κυρίως στο να σκοράρουν, αυτό σιγά σιγά πρέπει να το αποβάλλουμε».

Αναφερόμενος στις σκέψεις του για την ενδεκάδα, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Όποιος πάει καλά στην προπόνηση, αυτός θα παίζει. Πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές για το ερχόμενο παιχνίδι».

«Υπάρχουν λύσεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο οποίο θα αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο ο οποίος παίξει κλειστά. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με μια στατική φάση. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε».

 

 

Most Popular

To Top