Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γλέντι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (photos)

paiktes6Το σφύριγμα της λήξης του Θάνου στο ματς του Αστέρα με τον Ηρακλή στην Τρίπολη, βρήκε τους παίκτες του Γηραιού να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Και όχι άδικα, μιας και μόλις είχαν σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας μια ομάδα Super League από τη συνέχεια. Αλλά η νίκη επί των Αρκάδων είχε και ειδική σημειολογία, καθώς το 2011 ο Αστέρας είχε πάρει τη θέση του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία. Σε εκείνο το… δικαστικό καλοκαίρι, ο Γηραιός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα εξαιτίας του σκανδάλου των πλαστών ενημεροτήτων, με τον Αστέρα, αν και είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά να κερδίζει μια θέση στη Super League.

Μπορεί οι δύο υποθέσεις να μην συνδέονται άμεσα, ωστόσο στη συνείδηση των φίλων του Γηραιού, ο Αστέρας τους πήρε τη θέση στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, 3,5 χρόνια μετά, ήταν ένας είδος εκδίκησης. Και ο Ηρακλής νίκησε καθαρά 1-0 τον Αστέρα στην έδρα του και παρόλο που βρίσκεται στη Football League, απέδειξε περίτρανα ότι του αξίζει να παίζει στα μεγάλα σαλόνια. Και γι’ αυτό μετά το παιχνίδι, παίκτες και οπαδοί πανηγύρισαν με την ψυχή τους..

Πηγή  Onsports.gr

Most Popular

To Top