Ποδόσφαιρο

«Γινόμαστε …ομάδα»

Για το βελτιωμένο προφίλ του Ηρακλή στο νέο έτος και τις δυο νίκες ψυχολογίας και αναρρίχησης με ΑΟΧ/Κισσαμικό και Εργοτέλη, μίλησε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή “ERGA OMNES” ο έμπειρος στόπερ των “κυανόλευκων”, Μιχάλης Γιαννίτσης, τονίζοντας:

“Έχουμε δυο θετικά αποτελέσματα στο 2019, που ήρθαν πολύ δύσκολα, τόσο στην έδρα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, αλλά και με τον Εργοτέλη. Ξεκινήσαμε καλά, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Σιγά σιγά υπάρχει και καλύτερο κλίμα στην ομάδα τελευταία, κάτι που οφείλεται και στις νίκες. Αμα κερδίζουμε, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα παιχνίδια.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Να στοχεύουμε μόνο στη νίκη εμείς και μακάρι να… στραβοπατούν και οι προπορευόμενες ομάδες. Ας κερδίζουμε εμείς και είναι σαφές οτι πλέον δεν είναι όλα στο χέρι μας. Ο κ. Ρόκα είναι πολύ παθιασμένος και το περνά σε εμάς και βγαίνει και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής παίζει πιο παθιασμένα απ’ ότι στα προηγούμενα ματς. Προσαρμοστήκαμε στην κατηγορία και τώρα μας απασχολεί το παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα, έχω περάσει από εκεί. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω οτι θα κριθεί στο γκολ, όπως τα προηγούμενα ματς. Αν κρατήσουμε το μηδέν, έχουμε καλές πιθανότητες να φύγουμε με τη νίκη”.

Most Popular

To Top