Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατι δεν «κυνηγούν» την SL2;

Όταν δεν έχεις κάτι στα χέρια σου, προσπαθείς να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό με κάθε τρόπο. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή θεωρητικά βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Οι σκέψεις της διοίκησης είναι να αποκτήσει το ΑΦΜ του Βόλου. Ωστόσο θα ήταν το πιο λογικό να διεκδικήσει την παρουσία της στην δεύτερη κατηγορία, μέσω της αναδιάρθρωσης και της παρουσίας 14 ομάδων στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ετσι σε ένα (πιθανό) σενάριο ου δεν βρεθεί η λύση με την ομάδα του Βόλου θα υπήρχε η δυνατότητα να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία.

Στην ΠΑΕ δεν δείχνουν πρόθυμοι να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και δεν έβγαλαν καν μια ανακοίνωση που έστω και για το θεαθήναι να πιέσουν την κατάσταση όπως έκαναν για παράδειγμα τα Τρίκαλα. 

Αν τελικά δεν αποκτηθεί το ΑΦΜ μοιραία ο Ηρακλής θα είναι στον αέρα και δε θα γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, αφού δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν ο Τομ Παπαδόπουλος πετάξει λευκή πετσέτα. Τότε τα πράγματα θα εια εξαιρετικά δύσκολα και οι επιλογές περιορισμένες κάτι που έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Most Popular

To Top