Μάκης Ιωαννίδης

Γελούν και οι πέτρες- Τώρα πρέπει να βρουν λύση για τον Ηρακλή

Το γελοίο ελληνικό ποδόσφαιρο εκφράζει για ακόμα μια φορά το αστείο πρόσωπο του. Αφού υποβίβασε τον ΗΡΑΚΛΗ με ένα άρθρο για δυσφήμηση του αθλήματος το 2011 , την επόμενη σεζόν, σταμάτησε τους υποβιβασμούς, παρότι έξι ομάδες είχαν σοβαρό πρόβλημα. Επέβαλε τον περιορισμό μεταγραφών. Το 2015 επανέφερε την ποινή του υποβιβασμού ,με την οποία εξόντωσαν τον Ηρακλή. Τώρα έρχεται έναν χρόνο μετά να σταματήσει και πάλι τους υποβιβασμούς για να σώσει τον Παναθηναϊκό.

Το έγγραφο που έστειλε η ΝΟVA , η οποία ουσιαστικά απαιτούσε να μην κινδυνέψει ο Παναθηναϊκός γιατί θα έχανε το πρωτάθλημα την εμπορικότητα του, ήταν βασικό στοιχείο για να αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κίνησε ουρανό και γη για να συναινέσει και ο Βαγγέλης Γραμμένος και έτσι όλα καλά και ωραία.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί τους με αυτές τις αποφάσεις και είναι ξεκάθαρο ότι ο μεγάλος αδικημένος αυτής της ιστορίας είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Κανονικά θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να φέρουν ξανά τον ΗΡΑΚΛΗ στην Σούπερ Λίγκ, γιατί όλοι έχουν καταλάβει την κοροϊδία που υπάρχει. Αν δεν μπορούν ( που δεν θα το κάνουν ποτέ) θα πρέπει τουλάχιστον να απαλλάξουν τον Ημίθεο από τα χρέη του και να μεταφερθούν αποκλειστικά στον μεγαλομέτοχο που ήταν και υπεύθυνος για την δημιουργία τους.

Ούτε και αυτό όμως ειναι αρκετό για να αποκαταστήσει την μεγάλη ζημια που έχουν κάνει στον Ηρακλή. Ούτε και αυτό θα αποτελέσει δικαίωση. Θα είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν αν θέλουν να έχουν μια ισονομία και αξιοπρέπεια.
Βρείτε τον τρόπο μόνοι σας, όπως κάνατε με : ΑΕΚ, Aρη, Λάρισα, Τρίκαλα , Παναχαϊκη και πολλές άλλες ομάδες.

Υ.Γ. ΕΠΟ και Σουπερ Λίγκ, συμφώνησαν να σώσουν τον Παναθηναϊκο. Αλήθεια ποιοι συμφώνησαν τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ ;

 

To Top