Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βόλος και Ηρακλής με αριθμούς

PANIGIRIKO2Ο Ηρακλής μετά από 13 αγώνες, φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της Football League με 33 βαθμούς, δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και χωρίς ήττα στο παθητικό του. Βρίσκεται δηλαδή 13 πόντους ψηλότερα από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην 5η θέση, με απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Οι δυο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση στην καλύτερη επίθεση του ομίλου, έχοντας πετύχει από 18 γκολ, ωστόσο ο Ηρακλής μπορεί να «καμαρώνει» και για την άμυνα του, αφού έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ και διαθέτει την καλύτερη σε όλη την κατηγορία. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έχει μία από τις πιο ευάλωτες άμυνες με 16 γκολ παθητικό…

Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους πάντως τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, που έχει πετύχει οκτώ γκολ μέχρι στιγμής, την ώρα που για τον Ηρακλή πρώτος σκόρερ του είναι ο γνωστός στο Βολιώτικο κοινό, από το πέρασμα του από τη Νίκη, Γιάννης Λουκίνας με πέντε.

Ακόμη ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι οι τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στην έδρα του, ενώ μακριά από αυτή μετρά επτά διπλά σε ισάριθμούς αγώνες, έχοντας πετύχει μάλιστα τα 12 από τα 18 γκολ του και έχοντας δεχτεί μόλις ένα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει καταφέρει να κάνει «κάστρο» του το ΕΑΚ, αφού έχει ηττηθεί δύο φορές.

Ο Ηρακλής «χτυπά» συνήθως και σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά εκτός έδρας, προσπαθεί να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο του. Ο Ολυμπιακός τα 14 από τα 18 γκολ του τα έχει πετύχει στο δεύτερο μέρος…

 

Most Popular

To Top