Μπάσκετ

Βραβευτηκε η ομάδα του 1981(vid)

O Σύνδεσμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Les Zazous,, το πρωί του Σαββάτου (14/1), με τον πρόεδρο Πάρη Πετρά και τα μέλη του δ. σ. να αφήνουν πίσω τους μια χρονιά με έντονη αγωνιστική και κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Σάββας Λόρτος, πρώην αθλητής του Ολύμπου (μετέπειτα Δημόκριτος), πρώην διεθνής διαιτητής και νυν πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ, με τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Αγη Κυνηγόπουλο, επιστρατεύτηκαν για να απονείμουν τις τιμητικές διακρίσεις στα μέλη μιας ομάδας που εξακολουθεί να κινείται και να αναπνέει στο χώρο του αθλητισμού από διαφορετικά πόστα, αλλά, το κυριότερο παρέμεινε οικογένεια με στενούς δεσμούς.

Η ομάδα του Ηρακλή, που συμμετείχε στον τελικό κυπέλλου του 1981, στις 17 Ιουλίου, στη Γλυφάδα, χάνοντας το τρόπαιο από την ΑΕΚ (με τη συμμετοχή του περιβόητου Κυριάκου Ραμπίδη, αργότερο –και νωρίτερα Κερτ Ράμπις των Λος Άντζελες Λέικερς) διάγραψε μια σπουδαία πορεία στο άθλημα. Την ίδια χρονιά κατέλαβε την τρίτη θέση σε πρωτάθλημα.

Οι Καρατζουλίδης, Τσουμής, Τσομπανάκης. Τζάμος, Μάντης, Αγραφιώτης, Μουρατίδης, Βαγιακάκος, Πιλαφίδης, Σακελλαρίου, Πασιούδης, Ναλμπάντης, υπό τις οδηγίες του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου και του Γιώργου Προεστού ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Όπως κάθε χρόνο, προσωπικότητες, παίκτες, προπονητές και παράγοντες που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρου μπάσκετ, τιμήθηκαν, σε ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης, από τον Σύνδεσμο Βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Most Popular

To Top