Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βοσνιάδης: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε με τον κόσμο

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την εστία του Ηρακλή την Κυριακή και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ημίθεος θα κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος της σεζόν:

«Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας. Είναι η μοναδική ομάδα Γ’ Εθνικής που θα πήγαινα. Έπαιξα για λίγο κόντρα στον Μακεδονικό. Ήταν λυπηρό που τραυματίστηκε ο Γιούδας. Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα» τόνισε αρχικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και προσέθεσε για τους τραυματισμούς που προκύπτουν: «Η ομάδα χτίστηκε και προχωρά εδώ και λίγες εβδομάδες. Είναι λογικό παίκτες που δεν είχαμε προετοιμασία και φιλικά, από τα συνεχή παιχνίδια να έχουμε προβλήματα».

Όσο για τη βαθμολογική συγκομιδή και τη βαθμολογική αναρρίχηση σχολίασε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Στον Ηρακλή είμαστε. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε 3 ματς στη σειρά. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πατάμε στα πόδια μας όμως, αποκτάμε ομοιογένεια και είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι εύκολο Πρωτάθλημα. Όλοι γιγαντώνονται εναντίον μας. Εμείς, ο Μακεδονικός που είναι δουλεμένη ομάδα, το Παλαιοχώρι και ο Λαγκαδάς θα παλέψουμε. Πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Για τη στήριξη των οπαδών του Ηρακλή ο 28χρονος γκολκίπερ είπε: «Δεν έχουμε παράπονο, μας βοηθάει πολύ. Τους θέλουμε και είναι δίπλα μας συνέχεια».

Metrosport.gr

To Top