Βόλει

Βερχόεφ: «Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Ρούντι Βερχόεφ και μεταφέρει την δίψα του για να αγωνιστεί στον Αυτοκράτορα του ελληνικό βόλλει τονίζοντας στο Iraklis1908.gr

“Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Φροντισα να ενημερωθώ και να μάθω σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι. Αγωνίζομαι ως διαγώνιος, αλλά στο παρελθόν έχω αγωνιστεί και ως κεντρικός.Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει καλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή να γινει περισσότερο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μεγαλύτερους στόχους”

Συνεχίζοντας ο Καναδός διαγώνιος συμπλήρωσε:

“Η γυναίκα μου αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό και έτσι είμαι ενημερωμένος για το ελληνικό βολλει.Γνωίρζω τον Μάρσαλ που και αυτός μου μετέφερε θετικά σχόλια. Θα είναι η πρώτη μου σεζχόν στην Ελλάδα και ανυπομονώ να γνωρίζω τους παθιασμένους μας φιλάθλους .Είδα σε βίντεο την εκπληκτική συμπαράσταση που έχουν προς την ομάδα και έμεινα έκπληκτος Από όσα είδα με την παρουσία του σε Ρεωμη και Πράγα. Μακάρι να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές. Ασχολήθηκα με το βολλει που αγαπώ πολύ για να γνωρίζω νέα πρόσωπα, αλλά και να βιώνω το πάθος μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι ήρθα στην σωστή ομάδα και θέλω να έχουμε μια εκπληκτική σεζόν με τους παθιασμένους μας φιλάθλους”

Most Popular

To Top