Ποδόσφαιρο

Βαφειάδης για Παπαδόπουλο και επόμενη μέρα

Ο άνθρωπος που έτρεξε τον Ηρακλή στα δύσκολα και βοήθησε στο να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο για την εποχή Παπαθανασάκη ο Νίκος Βαφειάδης μιλάει στο FWS.GR για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη του στην προηγούμενη κατάσταση για τα όσα μετέφερε για τα χρέη, ενώ δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Αναλυτικά:

Ο σύλλογος περνάει στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου, υπήρχε προτίμηση σε κάποιον από τους δυο ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες;

«Δεν θα μπορούσε να υπάρχει προτίμηση σε κάποιον από τους δυο, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ο ένας από τους δυο κέρδισε στην κούρσα και έτσι ο Ηρακλής έχει μεγαλομέτοχο. Ο σύλλογος εύχεται στον Τομ Παπαδόπουλο, να προχωρήσει και να επιστρέψει στην κατηγορία από την οποία δεν έπεσε ποτέ».

Ο Ηρακλής έχει δυνατό παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό για το Κύπελλο Ελλάδος, με τι αύρα θα παραταχθούν οι παίκτες της ομάδας ύστερα από τις αλλαγές που έρχονται;

«Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που αδίκως βρίσκεται στις μικρές κατηγορίες, ο Εθνικός αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Ωστόσο εμείς έχουμε ένα ρόστερ το οποίο έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί, αφού ο μεγάλος στόχος μας είναι η άνοδος στην Super League. Θέλουμε να πετύχουμε πολλά στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός μας».

Τι προοπτική δίνει η έλευση του Τομ Παπαδόπουλου στην ομάδα;

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός, έχει την δεδομένη επιχειρηματική δράση και θα προχωρήσει σωστά. Δεν είναι άνθρωπος αγνώστων στοιχείων όπως ο κ. Παπαθανασάκης, πέρασε τον έλεγχο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό δείχνει αρκετά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τα εχέγγυα και το οικονομικό υπόβαθρο, ώστε μαζί του ο Ηρακλής να μην βαδίσει στο άγνωστο».

Τι χρέη θα βρει ο καινούργιος μεγαλομέτοχος;

Το ποσό είναι διαχειρίσιμο, με σωστές ενέργειες θα βγει και αυτός ο μεγάλος βραχνάς από τον σύλλογο. Δεν είναι όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα ο κ. Παπαθανασάκης, εδώ στον Παναθηναϊκό μπαίνουν άνθρωποι που έχουν να χειριστούν πολύ μεγαλύτερα χρέη.

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν, εσείς θα είστε στο νέο Δ.Σ. της ομάδας;

Οι διαδικασίες θα προχωρήσουν τάχιστα, με βοήθεια απ’ όλους μας η ομάδα θα χτίζει και κάθε μέρα από κάτι. Ο άνθρωπος αυτός έκανε μια μεγάλη κούρσα, την κέρδισε και είναι χρέος μας να μην χαθεί άλλος χρόνος. Όσο αναφορά εμένα θα το αποφασίσει ο νέος μεγαλομέτοχος μας, αφού πλέον αυτός έχει το γενικό πρόσταγμα.

ΠΗΓΗ : fws.gr

Most Popular

To Top